kurczak
(Kuchnia ,mięsa)- Wszystkie (9)
- Artykuły (9)
Artykuły (9)
-
Pilny komunikat: Uwaga na polędwiczki!
- Czwartek, 12 czerwca (13:50)
-
Uwaga na sznycle z kurczaka z salmonellą! GIS ostrzega
- Piątek, 5 marca 2021 (12:46)
Główny Inspektor Sanitarny wydał ostrzeżenie dotyczące żywności. Chodzi o partię sznycli z fileta z kurczaka. Partia ta została wycofana ze względu na obecność bakterii salmonelli.kurczak, Salmonella -
Singapur dopuścił do sprzedaży mięso wyprodukowane w laboratorium
- Środa, 2 grudnia 2020 (16:20)
Singapur dopuszcza do sprzedaży mięso kurczaka wyprodukowane w pełni w laboratorium, tj. bez zabijania zwierzęcia. To pierwszy kraj na świecie, który podjął taką decyzję.Singapur, kurczak




