skrobia
- Wszystkie (4)
- Artykuły (4)
Artykuły (4)
-
Zostało dużo makaronu z obiadu? Wiemy, czy można odgrzać go na drugi dzień
- Poniedziałek, 27 października (13:17)
Czy każdy ma problem z ugotowaniem makaronu w takiej ilości, żeby nie było go za mało, albo – co chyba zdarza się częściej – za dużo? W sytuacjach, gdy nadmiar zostaje, a nie chcemy go...skrobia, obiad -
Masz problem z ograniczeniem węglowodanów? Winne jest DNA
- Piątek, 18 października 2024 (08:25)
Nasze upodobanie do węglowodanów sięga czasów sprzed rolnictwa, a może nawet pojawiło się jeszcze przed rozdzieleniem naszych przodków z Neandertalczykami. Badania przeprowadzone przez...skrobia, węglowodany -
Rośliny znają się na arytmetyce, umieją dzielić
- Wtorek, 25 czerwca 2013 (08:40)




