Niech policja ju z go złapie bo każda kobieta nie ma prawa byc tak traktowana. Wspolczuje dziewczynom ktore zgwalcil i pocial zyletka.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Specjalny zespół ściga gwałciciela z Zielonej Góry (21)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
06.02 (17:03)
-
06.02 (18:24)no sorki ale jest nagroda 3 tys,+20 tysi od ojca poszkodowanej ....bynajmniej tak lubuska opisywala
-
06.02 (18:25),,Policjanci podejrzewają, że mężczyzna ukrywa się i czeka, czy sprawa ucichnie''... moim zdaniem to policja się ukrywa i czeka aż sprawa ucichnie:)
-
06.02 (18:32)wiecie co tyle czasu i nic ehhh nie chce obrażać panów policjantów ale że tak sie wyrażę niech się wezmą do kupy !! i zaczną go ścigać co to jest 15 policjantów na całe okolice zielonej góry to by mógł se przyczepić kartkę na czoło to ja gwałciciel i biegać i się drzeć a by go nie złapali moim zdaniem nie więzienie albo coś dla takiego tylko albo go zabić albo mu coś obciąć albo nie wiem dla takiej osoby niema wystarczającej kary!! współczuje tym kobietą
-
06.02 (22:39)trzymamy kciuki za policję i życzymy powodzenia,z pewnością będzie im potrzebne...
-
06.02 (22:43)~ZGLWno sorki ale jest nagroda 3 tys,+20 tysi od ojca poszkodowanej ....bynajmniej tak lubuska opisywalaNo to opisywała czy nie? zdecyduj się.. Chyba język polski jest obcy i nie wiemy co słowo "bynajmniej" oznacza...
-
07.02 (18:08)no wlasnie! daje te 20 tyskow czy nie?! bo bede dzisiaj w zielonej i nie wiem czy warto brudzic sobie bagaznik tym nekrofilem
-
08.02 (09:42)czy ktoś zwrócił uwagę że jest cholernie podobny do Michaela Jacksona? :D
-
08.02 (15:37)On już jest w Lubsku i okolicach. To jest 50 km od Zielonej Góry. Zaatakował już tam jedną dziewczynę. Podobno atakował dziewczyny w wieku od 16 do 32 lat. Najpierw rani gardło ofiary żyletką a potem wiecie...
-
08.02 (20:37)
-
08.02 (22:21)Dziś rano, zaatakował jedną z uczennic mojej szkoły, złapał ją na klatce schodowej i przytknął żyletkę bądź nóż do gardła, nie wiem dokładnie. Nie wiadomo, co z nią, w każdym bądź razie dziewczyna miała o tyle szczęście, że faceta spłoszyły krzyki i przechodzący ludzie i uciekł. Jedna starsza kobieta również została zaatakowana i zgwalcona.
-
08.02 (22:54)~zczy ktoś zwrócił uwagę że jest cholernie podobny do Michaela Jacksona? :D
kiepski dowcip:(
-
09.02 (16:21)
-
10.02 (10:38)Ponoć w Nowej Soli jakiś facet zaczepiał kobietę tekstem: "Hej lala, zabawimy się?" Boje się, że nawet tu przestępca się pojawi...
Nie dajmy się dziewczyny! -
10.02 (15:10)~A z ZGkiepski dowcip:(~zczy ktoś zwrócił uwagę że jest cholernie podobny do Michaela Jacksona? :D
super mam dosc tego faceta -
13.02 (08:07)kurcze ten jego wzrok jest straszny ... naszczescie mieszkam po drugiej stronie polski .
-
14.02 (09:13)Sadze ze nasz gwałciciel przegląda te wszystkie fora i smieje sie, z braku podobienstwa do porteru pamieciowego. Złapiemy Cie.
-
15.02 (15:33)
-
15.02 (19:22)
-
16.02 (19:00)~Lubsko..łyśDziś rano, zaatakował jedną z uczennic mojej szkoły, złapał ją na klatce schodowej i przytknął żyletkę bądź nóż do gardła, nie wiem dokładnie. Nie wiadomo, co z nią, w każdym bądź razie dziewczyna miała o tyle szczęście, że faceta spłoszyły krzyki i przechodzący ludzie i uciekł. Jedna starsza kobieta również została zaatakowana i zgwalcona.Starsza kobieta , to musiało być ciekawe xDD